3 saker jag inte förstår


 • Hur kan man välja att ta göra abort om barnet som ligger i ens mage möjligtvis kommer att ha ett handikapp eller en hjärnskada när det kommer ut. Jag vet att nu säger folk att det kan jag inte uttala mig om eftersom jag inte vet hur jobbigt det är att  ta hand om ett barn med handikapp.

  Nej det är sant.

  Men, jag vet också att jag fått så mycket villkorslös kärlek på de mest oväntade sätt från på handikappade på de boenden jag jobbat på under några år. Jag har skrattat och fått så mycket glädje av dessa fantastiska orosbefriade underverk.
  Igår satt jag på ett möte i ett bönekapell då det plötsligt var två små mjuka händer som strök mig varsamt över ryggen. Jag vände mig om och där står en jättefin flicka jag aldrig sett förut med ögonen i kors och med ett busigt flin.
  -Hej, hu äde me däj?
  -Det är jättebra med mig svarar jag, och ler mot henne
  -Va bra, heddå!
  Sen går hon från lokalen och lämnar mig alldeles varm i hjärtat.
 • Varför ska jag alltid bli ett smått nervöst vrak dagen innan första sommarjobbspasset. Ja jag jobbade på samma ställe förra året. Verkar inte vara några större förändringar, därför borde det inte vara några större problem eller utmaningar.
  Men.. i ett enda virrvarr av psykotiskt kanintesovanärjagvetattjagskauppochjobbatidigt och första dag för detta året så blir det kaos i mitt stackars huvud..
 • Hur dessa underbara svenskar kan få den mest fina vardag att bli ett eländes elände. Varför varför varför måste man få in minst 3 dåliga saker när man står och pratar med någon. Märk väl att man gärna ska säga det med en småskrattande röst så att det låter avslappnat coh som att man inte bryr sig egentligen men att man vill att åhöraren ändå ska få veta hur jobbigt man har det.
  Låt mig ge ett exempel jag hörde idag..
  -Ja men den pension jag har så kommer man ju inte långt (och nej, jag vet inte hur hög lön människan hade men hon kryper ju knappast under stolen med tanke på det socialsystem vi har i Sverige eller med den kassa av varor hon hade i handen, kanske, kanske måste hon strunta i den där vecka på Alicante i Spanien).


  Nä sluta ta bort fina ungar, sluta bli ett psykotiskt vrak och sluta klaga.. (observera att jag måste lyssna till mina egna råd..jag är väl inte mycket bättre själv)...  Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0