kakstad och pizza

I forrgar kvall var vi uppe i en sa kallad kakstad och halsade pa en av Edgars mostrar, min favorit moster och morbror sa har langt. Morbrorn ar kock sa dom gjorde underbart god pizza at oss, tyvarr var jag valdigt forkyld igar sa jag kande inte riktigt smaken till fullo, men jag kande pa konsistensen att den var riktigt bra plus att manniskorna runt omkring mig sa att den var himmelsk, sa darfor sager jag ocksa det :)
Dom gjorde pizza fram till 1 pa natten, vi ar bortskamda sa det bara sjunger om det, jag skams lite grann. Man skulle sa garna vilja bjuda over dom till Sverige sa man far skamma bort dom lite. Den dagen jag blir rik sa ska jag komma ihag den fina slakten i Vitoria.
Det vart ju sa sent och bussarna var fa sa vi valde att sova over, det var en hojdare helt klart.
Vi fick sova i foraldrarnas rum, dom har ett valdigt enkelt hem, men sa mysigt och gemytligt, man kande sig verkligen som hemma. Dom ar bra, helt enkelt! 
I alla fall, vi fick sova i foraldrarnas rum, jag, Noomi, Daniel, Edgar och Edgars mamma Angela. Jag lag pa en madrass pa golvet precis sa att jag kunde se ut genom fonstret och upp pa himlen, det var helt fantastiskt, jag ville inte somna, jag ville bara titta pa himlen. Jag skrev om det i bloggen tidigare.
Idag har vi varit uppe vid ett utsiktsplats vid mostern, man sag hela Vitoria, mycket fint. Sen har vi varit pa stranden plus att vi har hyrt en bil som vi ska anvanda for att ta oss upp langs kusten. Det ska bli spannande. Vi tyckte de skulle bli roligt, spannande och ganska trivsamt, nu pa det har internetcafe'et som jag sitter pa, sager agarinnan att det kommer bli skitjobbigt for oss..ihh.. jaja, livet ar ett aventyr, det ar bara att ta det som det kommer! "Life is like a box of chocolate.." ni vet resten..
Ikvall ska vi kanske ut och ata, beroende pa vad Nommi sager, hon var helt slut, hon klev upp tidigt idag for att fixa sina naglar, dom vart riktigt, riktigt fina.. Jag hade ocksa velat gora, men tyvarr, jag ar ju en kottatande vaxt sa jag har som inget att mala pa..
over och ut


jag sag livet genom ett fonster

Genom ett fonster sag jag allt jag ville se just da, jag sag livet i klarbla nyans, ibland flot molnen forbi och ibland lyste stjarnorna klart.
Jag ville aldrig sluta mina ogon, tyvarr ville trottheten vara min narmsta van just da
Men jag hann, jag hann tanka, jag hann ta in lite av vad stunden ville saga mig, jag hann lyssna till livets ljuva stamma
Genom ett fonster sag jag livet, ibland flot det stilla, ibland gick det snabbt, ibland var det stjarnklart ibland var det molnigt.
 Oavsett vad, sa var det vackert.. det ljuva livet.. det var vackert
 
Jag tankte pa mitt eget liv
Jag tankte pa ditt
Jag tankte faktiskt pa er, er tre, som jag saknade just da.


Jag tankte pa att jag ville ha dig dar med mig just da, att du skulle ligga bredvid mig, kanna den ljumma brisen som smet in genom fonstret bara for att smeka min kind, kanske skulle den vilja smeka din med, kanske har du slutat hoppas pa ljumma brisar, kanske har du slutat hoppas pa att livet ska tala. Men jag sag det, jag sag det med mina egna ogon,jag kande det, du hade gillat det. Jag vet det..


Jag tankte pa dig ocksa, du undrade hur jag madde nar allt var tyst, det var tyst da, da nar jag sag livet genom ett fonster, nar jag sag molnen flyta forbi och stjarnorna lysa klart. Jag hade velat ha dig dar da, jag hade velat visa dig, jag hade velat ha dig dar bredvid, krama om dig och tacka dig for att du gett mig sa mycket hopp under den har lilla tiden som vi levt varandra sa nara..


Jag tankte pa dig mamma, jag vill sa garna att du ska veta att jag trivs med livet just nu, jag hade sa garna velat ha dig dar, ja hade velat fraga dig om hur det var nar du var i min alder, vilka misstag du gjorde, varfor du valde som du gjorde, vad du skulle gjort annorlunda och vad du gjorde ratt, kanske inte for att jag sa garna vill hora en tre timmars utlaggning om att tiderna var battre forr :P utan kanske mer for att det hor till : )

det var skont att se livet

bilder..jippi


110107-84
lite turistbilder fran Rio..nar vi var uppe vid mighty Jesus
Ni ser Edgar halla ut handerna, Daniel snett ovanfor till vanster och mig lite nedattittandes under Edgars vanstra hand..
Det roliga ar att det ser ut som att Edgar ar med dom tre andra som ocksa racker ut handerna, vi borjar fundera pa om han har ett annat resesallskap vid sidan om, isafall har han skott det valdigt snyggt maste jag saga :P


110107-83

Utsikten vid Jesus-statyn, fin fin

110107-80

Edgar lyckades fa sig en bild med drottningen av "Beija Flor", sambaskolan som Edgars mamma var med i och som faktiskt vann hela paraden, lyckat!!

110107-92

Har har vi kvinnan i egen hog person i sin karnevalsdrakt, deras tema var Afrika..

110107-95
110107-94
110107-93

Bilder fran karnevalen.. mycket trevligt!
Tyvarr gor ju inte bilderna stamningen pa plats rattvisa..men kul var det. Nu kan man checka av karnevalen i Rio pa sin "att gora i livet lista".

110107-91

mat efter en heldag pa stranden... man fick hur mycke mat som helst for 30 kr, me like..

Nu lite vimmelbilder fran partykvallarna i Rio..

110107-90

jag och daniel i symbios, han ater kott ( jag vet inte nar pa dygnet som man INTE ater kott..) medan jag coolar ner mig lite i varmen..Jag har for mig att jag namnde i nagon tidigare blogg att jag var tvungen att kopa en sjal som jag anvant som "inte titta pa mig nar jag pissar pa stranden skynke", det ar den sjalen som Daniel har runt halsen pa samtliga kort..ischh..jag tror inte han var medveten om det..

110107-88110107-87

vi traffade tva syskon fran stockholm och hans pojkvan som jobbat pa grona lund, varlden ar bra liten va.. :P


110107-86110107-85

sen ser ni en strandbild, det ar fran strandpartyt vi hamnade pa, det var dar jag traffade dom har tva fina baddraktspojkarna, mycket fina ;)


110107-82

Jag flortade till mig en tartbit, det var grymt gjort av mig, trots att tartbiten var acklig..haha, jag stirrade sa mycket pa tartan pa bordet bredvid sa till slut sa fick jag en bit..haha

110107-81


Till sist en bild pa partyt i lapa dar vi var ute pa partaj..mycke folk vare..


Idag ar jag forkyld, darfor vart det ingen strand tyvarr, bade jag och Daniel ar lite dackade..men det gar nog snart over, nagon okanslig manniska sa att man inte ska kanna efter sa mycket..arrgghh
Emma du hade blivit stott som jag..haha..
Ikvall ska vi ivag till en annan stad med ett jattefint namn Vila Velha (later som Villa valley) och lyssna pa nar Edgars kusiner spelar na musik.. ska tydligen va jatteduktiga, later kul.. hoppas jag inte nyser ner hela publiken bara, det finns en stor risk..

Linda + Brasilien= sangvatare??

ja det kunde man latt tro imorse nar jag vaknade och det plaskade lite latt( eller ganska mycket faktiskt) under nedre delen av min kropp..
Men nej, det regnade och det lackte in fran taket ner i min sang..haha vilken vackning..fantastiskt fantasifullt.. jag blev latt overraskad

Nu ar vi alltsa i Vitoria dar edgars slakt bor, helt otrolig slakt, dom tar hand om oss som kungar. Nastan pinsamt ( jag forsoker tacka sa mycket som mojligt mamma, precis som du lart mig).

Igar sag jag Guds vackraste skapelse pa ett shoppingcenter har i Vitoria, jag blev helt sald.. snacka om vackra ogon. Det var forstas en kille jag sag, en kille som fick mig att bli helt knasvag.. det har kan jag leva pa en vecka eller tva..haha

Alltsa ni forstar inte hur mycket kott man ater har, hela tiden jamt och standigt, allsta man ater liksom inte bara en maltid utan innan maten kommer nan med en lite tallrik med en massa kott som man far smaka, helt sjukt..gott gott gott, sen efter man atit kott bade som forratt och huvudratt, da kommer dom med kottet som blivit over och vill att man ska ta lite till, sa man far en trerattersmiddag med kott..haha

Det ar valdigt trakigt att inte forsta vad familjen sager, men jag forsoker, forsoker ta fram mina nastintill obefintliga kunskaper i det portugisiska spraket.. men det ar roligt nar man forstar och kan svara ( hander typ aldrig).

Igar var det en liten kille som skrattade at oss pa bussen, for att vi pratade sa konstigt, da fragade han sin mamma varfor vi pratade sa konstigt, da svarade hon att vi nog kom fran Rio..hahaha
sa lustigt..

ska forsoka lagga upp lite mer bilder, fran karnevalen, lite festliga kvallar m.m..

ikvall ska vi nog pa en hippiemarknad pa standen med Edgars mamma..spannande.. hoppas jag hittar nagra fina armband

mamma, vet du vad jag har gjort, jag kan tanka mig att du kommer att skratta nu, jag sag en klanning igar som var ganska fin men jag kande att jag nog inte skulle anvanda den plus att den kostade 300:- svenska kronor, alltsa inte sa billig. Men jag gick tillbaka till affaren innan vi skulle aka bara for att titta pa den, jag provade den och mitt resesallskap sa att den var fin ( nu efterat forstar jag ju att dom sa sa for att dom ville aka hem), sa jag kopte den. NU ANGRAR JAG MIG!!! ahhhh

jaja..typiskt mig..haha

hej svej i lingonskogen, nu ska vi hemma till Dona Maria igen (Edgars mormor). Hon ar grym, pratar pa som om vi forstar, det ar bara att nicka och le, ibland sager man si som betyder ja.. da tittar hon pa en som om man var dum, undra vad man svarade pa..
Ska beratta om morfarn sen, en riktigt vessla, smyger omkring, man lagger knappt marke till han men anda ar han med OVERALLT! Som sneeky sneeky i mister deeds..

hej

bilder..jihoo!

nu kommer antagligen lite bilder...
tyvarr endast bilder fran en mobilkamera och typ fran forsta dagen, men battre an inget...

110107-70

har ar vi i portugal, mellanlandade ju dar och sov en natt pa hotell, valdans lyxigt.. vi var typ dom enda som inte bar kavaj och klanning/kjol.

110107-71

har ar vi i rummet som vi bott i nu i Rio.. det ar alltsa jag och mina vapendragare Noomi och Daniel

110107-72 

vissa tyckte det var kul att ta kort mitt i natten..haha
fast det var inte det jag ville visa, utan jag vill att ni ska lagg marke till den sota/lilla/korta sangen som jag sover i, lagg marke till katten med den lilla bollen pa sangaveln..haha.. den passade mig perfekt!
110107-73

hur kanns det har da?

110107-74

det har da?


110107-75

grymma vagor, som jag tog med storm, eller okej, jag ljog, dom tog mig med storm. En liten stund var det en kille som forbarmade sig over mig och holl koll sa att jag kom upp varenda gang jag dok ner under vagen..haha.. han tyckte val att jag sag vek ut..tihi


110107-76

som sig bor efter en dag pa strande sa vart man rod...rod..rod...och rod..
brand med andra ord..


110107-77

har forsoker vi visa hur solen tagit pa oss, tittar man noga ser man en kant efter edgars badbrallor.. och jag..ja jag forsoker val bara se snygg ut..hahaha

110107-79

har var vi pa..jag vet att det ser ut som amerikansk linedance, men icket, vi var pa sista traningen for en sambaskola infor karnevalen

Pa tal om karnevalen, jag vet att jag borde skriva en hel blogg om den eftersom jag var pa den igar och det ar ju en hojdpunkt, inte bara for oss turister utan aven for brasilianerna (de flesta sjukskriver sig for att fa vara me och festa, sen forlorar de sina jobb for att de inte hade grund for sin sjukskrivning, berattade Edgars mamma) men jag orkar inte riktigt det. Jag sammanfattar istallet valdigt kort att det var helt makalost att se dessa drakter, byggnationer, laktarna smockfyllda med manniskor, hora musiken och se folk fran alla olika nationer dansa samba tillsammans : )
Tyvarr var jag sa sjukt trott att jag somnade sakert 10 ganger dar jag satt och tre ganger dar jag stod..
"Beija flor", den sambaskola som Edgars mamma var med i och som vi hade tankt vara med i var sista, den borjade tio over fem och slutade halv sju... det var en upplevelse...

party party


nu tar min tid slut, skickar fler bilder och skriver mer sen, alskar kommentarer sa skriv...

love och roger ut

att magen kranglar ar val ett bevis pa att man lever?

jag har bara en halvtimme pa mig att skriva sa darfor blir jag inte langrandig..jag skriver nog ganska enkelt och grammatiskt daligt me, men det far ni ta..

plus att jag har typ fatt nat slags varmeslag..skum i magen som bara den. Kan bero pa allt kott jag at igarkvall.. 
I brasilien har dom att man betalar ett pris sen kommer servitorerna till bordet med en massa olika kotter, fran borjan bara oste dom med kott och vi var ju hungriga sa vi sa ju aldrig stopp, eller grejen var val den att vi visste inte att man kunde saga stopp... haha, efter ett tag da vi hade tallriken full me kott sa sa edgar till en kille
-du jag tror vi lugnar oss lite nu, da skrattar killen, tar fram fyra plastbrickor som skulle ligga bredvid oss pa bordet, pa ena sidan stod det yes please och pa andra no please... om man hade yes please uppe da fortsatte dom att komma med typ 20 sekunders mellanrum..haha
helt sjukt egentligen, jag at sakert ett kilo kott, man far en liten plastbricka.

Att jag ar skum i magen kan ocksa bero pa pizzaslicen jag at inatt/imorse klockan 6 eller frukosten vi lassade i oss klockan halv sju. Vi har aldrig klivit upp i tid for att fa frukosten som ingar pa vandrarhemmet, men nu tog vi det pa vagen hem fran nattaktiviteten..haha

Igar sa var vi vid kristusstatyn, helt sjukt vilken vacker utsikt det var dar uppe, och lite haftigt med en mighty Jesus som vakar over staden..

Sen pa kvallen at vi som sagt kott sen akte vi och satte oss pa en bar och chillade, skont, men jag blir ju latt rastlos sa jag ville vidare och dansa, sagt och gjort!
Vi hamnade pa en strandfest, det var grymt kul och annorlunda. 
Nu ska jag bara kort beratta om ett litet problem jag har, jag har en otroligt liten kissblasa, detta gor att jag inte alltid ar sa behandig att ha me sig. Sjalvklart sa vart jag tokpissnodig pa stranden och var tvungen att kissa.. jag rakade namna detta for en kille som jag snackade med ( ja jag pratade mest portugisiska, jag ar stolt), han foreslog direkt att jag skulle lana hans brasilien sjal och svepa omrking mig, huka ner mig och gora det jag behovde, sagt och gjort.. men sen kandes det sa ackligt att ge tillbaka sjalen sa jag tvingade honom att salja den till mig..haha, den vart svindyr plus att den var sonder och skabbig..jaja

 Det ar sa sjukt mycke folk ute pga karnevalen som snart ager rum i en stad nara mig..tihi

(jag haller pa att skita pa mig)

Vi drog till ett annat stalle ocksa dar det var jattemycke folk som dansade till sena natten..
Nar vi dansat ett bra tag sa drog vi oss hemat.. jag sov i tre timmar sen vaknade jag och kunde inte somna om, mar inte riktigt toppen fysiskt, men humoret, ja det ar nastintill pa topp..

gotta go..

love to all of you..

mamma pappa, har ni glomt adressen till bloggen eller fattar ni inte hur man kommenterar..???

nu ska ni fa hora pa grejer..

Jag ar alltsa i brazil.. och de kanns great!
 Vad borjade det med da? sjalvklart med en flygresa, nej vi tog inte bananbaten an fast de hade varit en festlig (?) upplevelse..
Resan gick bra forutom en liten naradodenupplevelse. Min alskade far hade varit sa snall sa han skickade me nagra insomningstabletter eftersom jag har lite problem med att somna ibland. Jag tankte att det var ett ypperligt tillfalle att ta en halv pa planet eftersom det var en lang resa, jag ville sova och var uttrakad.
En i mitt resesallskap tyckte det var en dalig idé och sa att jag skulle forsoka pa egen hand forst. Som om jag inte hade gjort det i nagon timme redan...fnys
Sagt och gjort, jag tog tabletten i alla fall, somnade och sov, ett bra tag...men plotsligt
Som en virvelvind for jag upp, svetten rann, yrseln infann sig och jag sag tre noomi pa min vanstra sida ( en i mitt resesallskap).
-Noomi, jag mar valdigt illa.
Pulsen var svag och Linda trodde hon skulle do. Men som tur va sa gick det over pa en liten stund. Men laskigt var det!

Nu vet jag ju inte sakert om det berodde pa tabletten eller inte, det kan man ju inte veta, men ja kan inte komma pa nat annat de skulle bero pa. Nu far ju ingen tro att jag lagger nagon som helst skuld pa far, nej nej nej... han ar en beundransvard man som tar faderskapet pa storsta allvar. En salut for pappa!

Nar kom vi fram da? (skit tangentbord, knapparna sitter ju pa andra stallen, det har tar skitlang tid..arrggh)
Vi kom fram i onsdagskvall, pa kvallen dar sa var vi ute och bara tog det lugnt, tog in platsen och folket.. Mycket att smalta..
Igar var det en otrolig dag maste jag saga. Den borjade med en frukost pa vitamindrinks stallet pa hornet, underbart! Sen intog vi stranden med storm Otroligt va skont det ar att bada och ligga pa stranden, solen lag pa och jag blev brand, mest pa ryggen. Skont! Vi brande oss faktiskt allihop men jag tror nastan att jag brande mig minst for jag smorde in mig.
Ryggen kom jag ju liksom inte at att smorja och jag var ju sa dum sa jag bad inte om hjalp heller. Ar huvve dumt sa far kroppen lida..
Det roligaste var ju nastan att den morkhyade i sallskapet minsann inte behovde smorja in sig for han var ju just mork och van vid solen..
han ar helrod och jattebrand..hahahaha

Igarkvall akte vi pa den sista traningen for sambaskolan "Beija flor" infor karnevalen som borjar pa lordagkvall och slutar pa tisdag morgon.
Det var sa otroligt kul, vi hade en egen loge dar vi fick blicka ner over dom tranande dansande, sprattande brasilianerna..
Man kande sig hur lyxig som helst, dar nere stod resten av publiken och trangdes..tihi 
jag dansade som aldrig forr, danne svangde med en hel del han me, edgar fick traffa drottningen av sambaskolan och Noomi fick prata med nagra amerikaner ( hon tyck det ar jattejobbigt att hon inte kan prata med brasilianerna for hon pratar ju engelska och dom portugisiska). En hellyckad kvall/natt maste jag saga! Vi gick och la oss vid sju.  Dagen idag kravde att vi stannade i sang extra lange . Bade pa grund av gardagens partaj och vara branda kroppar.

Ikvall ska vi ner till copacabana tror jag och ata och ta det lugnt, skont!
Imorn ska vi aka linbana upp till sockertoppen (jattehogt upp, jag vet inte om jag pallar det pappa, det skulle inte du gjort, tro mig, den ser ytterst osaker ut) eller fara och titta pa kristusstatyn.

Ska kila vidare, skriv garna kommentarer, eller maila till, [email protected]
skulle va bra om mina paranteser skrev nagon kommentar sa att jag vet att de hittat hit och vet att jag lever.. : )

love you all

mycke nu..

Jag vet liksom inte riktigt hur jag ska börja den här bloggen...

Om cirkus 20 timmar sitter jag på ett plan som ska ta mig till Brazil, känns onekligen overkligt och underbart bra.

Varenda dag sen i onsdags har enligt mig varit en pina, evighetslånga och nästan onödiga. Jag har försökt fylla mina dagar med allt möjligt så jag skulle slippa bli nervös och känna resfeber.. men ack ack.. det har smygit sig på, om inte på dagen så under natten. Inatt sov jag inte speciellt mycke och när jag väl sov så slogs jag med någon sorts maktkvinna som tagit hela världen som gisslan, hon hade som förtrollat dom så de var som zombies, typ som i den där nya batman-filmen. Märkligt.

Men vad har jag fyllt mina dagar med då, vad har te.x hänt under helgen?
Jo
I fredags var jag med den bästaste Therese på hela den här jorden, jag hade saknat arslet av mig efter henne så det var ett kärt återseende. Vi körde bort bror med flickvän ur huset och startade partyt. Efter god mat, partydans och vissa små olyckor så bestämde vi oss för att fortsätta rocka inne i stan. Sweet! Det var roligt, förutom att jag tappade bort Tessie precis innan vi skulle fara, jag trodde hon blivit bortrövad för alltid, tråkigt tänkte jag eftersom hon skulle sova hos mig. Men som tur var, med hjälp av min ständige vapendragare, den bästa, den snällaste, Samuel, så hittade vi henne. Puhh

I lördags slog det kärleksgnistor över hela Örnsköldsviks himmel. Det vankades bröllop. De vackra och fantastiska människorna Stina och Jakob skulle ingå äktenskap. Gosh va fint de va å vilket roligt bröllop, lagom långt, god mat och bra innehåll. Mycke bra!
Efter bröllopet pratade jag en lång stund med min underbara föredetta kombo Lina , hon gav mig hopp och glädje i hjärtat. Hon är sån, min bästaste Lina..älskar henne ja

Söndagen då, jo då var det familjens dag. Jag och bror började med att skråla med i singstars förtrollade värld. Vi är inte född med den mest välputsade pipan nån utav oss, men kul vare, roligare blev det på kvällen då mor och far skulle testa, det var längesen jag skrattade så mycke. Himmel va roligt!!
Vi spelade även kinaschack ,  mamma och jag var nöjda, men pappa ifrågasatte spelvalet
- Hur kan man vilja göra nåt så urbota tråkigt!
Haha. Jag kom ialla fall trea.. Mamma såklart etta.

Jag har haft en rolig helg ,trots att jag mest längtat till avgång. men snart, mycke snart..

jag har även fått fast tjänst idag, nöjd över det, mindre nöjd över annat, men men..

(melodi: de sju dvärgarna-sången ni vet)

jag snuvades på lön idag
ja lönen den blev liten
men lika glad för det är jag
men gladast är nog *****
å hum vad jag är dum
men det gör ingenting
för vad gör det om hundra år
när allting kommer kring


5
veckor av slapphet, upplevelse, party , inge oro över bostadslöshet, god mat, sevärdheter, bad, shopping och allt annat som jag behöver just nu..

so long sweeties!!

jag hänger på trenden, tröttheten är min vän


Visst är det som en krönikör påstod, det är inne att säga att man är trött. Man träffar en bekant på stan som vänligt frågar,
-Hur är det annars då?
-Jo tack, det går på som vanligt, jobbar och sådär.
Bekantingen nickar och man fortsätter per automatik
-Man är ju bara så trött, kanske beror på vädret eller så är det för att jag jobbat så mycke på sistone.
Bekantingen nickar ännu mer instämmande och man himlar lite med ögonen och ler lite snett. Sen är det bekantingens tur att beklaga sig över tröttheten som slagit folket med full kraft.

I mitt fall så är det för närvarande tyvärr inte bara en dålig vana att med ordalag försöka vara inne i tugget, utan jag är så sjukt trött på riktigt. Iförrgårkväll somnade jag när jag satte mig i soffan för att se film, igårkväll somnade jag när jag satte mig ner i soffan för att se ännu en film, ikväll somnade jag när jag var på bio med jobbet. Jag känner mig ständigt slut och huvudvärken har tagit mitt huvud som gisslan.

Någon trodde att det berodde på att jag inte har någonstans att bo och att jag oroar mig över detta. Jag känner ingen oro, men visst det kan ju vara underliggande, så det kan nog stämma. Själv så tror jag det beror på en bladning mellan att jag inte tränat på några dagar, ätit fruktansvärt dåligt och att jag inte har någon fast punkt, inte nånstans dit jag bara kan komma för att slappa. Någonstans som är mitt place där jag kan göra som jag vill.

Men snart, snart, mycket snart då kommer jag slappa, ta det lugnt och endast lugnt. Snart kommer jag ligga i värmen och lapa solstrålar. Då ska jag tränga bort alla tankar på eventuell hemlöshet när jag kommer hem, då ska jag tränga bort negativa tankar om framtiden, kanske kommer jag tänka på framtiden, men jag lovar, jag ska endast drömma om en framtid i glädje och lycka. En framtid som är värd att drömmas..
Jag ska dagdrömma, dansa med lyckan, skratta med glädjen och älska livet..jag älskar livet, men ibland känns det som att livet inte älskar mig...
"life is like a box of chocolate, you never know what you get"
"jag ska försöka vara den jag är, vem jag nu är"



saknar dig sjukt mycke just nu..

en ny skön värld

jag ska sluta se på tv
jag ska se efter om jag kan
för jag har svårt att se nåt nöje
i att man slår hjäl varann

jag ska inte längre lyssna
på dom som bor här ovanför
det dom säger till varandra
är nåt jag hoppas att vi aldrig gör

vi bygger en ny skön värld
vi bygger en ny skön värld

jag ska inte tänka efter
på allt det sjuka som vi gör
det är en galen tid vi lever i
det var nog ännu värre förr

vi bygger en ny skön värld
vi bygger en ny skön värld
fastän allting rasar kring oss
så tror jag ändå det kan gå
det är nåt underbart genetiskt
som fungerar då och då

vi har dansat och marscherat
vi har skövlat och planterat
vi har älskat och torterat
det är nåt som människor gör

vi bygger en ny skön värld
vi bygger en ny skön värld

fastän allting rasat kring oss
tror jag ändå vi har tur
det borde finnas flera av oss
som har det som vi har det nu




längtar efter dig

annorlunda vilja, underbara människor och förvirrade tankar

Ibland så funderar jag över hur jag kan ha så olika viljor från dag till dag, många skulle kalla det känslomässigt frispel, men jag upplever det verkligen som att min vilja ändras i en handvändning.
Ena dagen vill jag bo i Sthlm, jobba på mitt härliga jobb, leva ett vanligt liv, upp och ner, från dag till dag. Nästa dag vill jag släppa allt, sälja allt jag ha, fara ut i världen och verkligen försöka stå på egna ben, inte planera utan ta dagen som den kommer (manana manana som vi säger). Festligt tänk, men förhoppningen är ju att jag en dag bestämmer mig för att verkligen göra nåt av mina så kallade viljor, så jag inte fastnar i något i väntan på nåt bättre.

Underbara människor finns det gott om, men ändå väldigt få av.
Idag har jag varit med två av dom underbaraste.. Nette och Charlie.
They are fabulous(stavas de så?). Två arbetskompisar jag fastnat för totalt..

Förvirrat, vilken vilja, vilken tanke, vad är rätt, vad är fel? Vem är bra, vem är dålig? Vart är bra, hur och när? Ja eller nej? Då eller nu?
Mycke nu som stryker omkring som en snok i min hjärna.


citat för dagen, eller poesi, kallat va du vill..

detta kanske inte är ett renodlat vist citat men ändock något som kan appliceras på mitt liv..


med minnen, dagdrömmar och fantasier gör jag fantastiska resor

Gustaf von Arbin


det finns en början på citatet, men det kommer jag inte ihåg, ska försöka ta reda på det...


Jag vill skriva, skriva så pennan glöder, jag längtar faktiskt tills jag får ur mig lite poesi, det är så skönt när man tittar på papperet ( nu skriver jag väldigt sällan på papper, mest på datorn, men det lät finare med papper..haha) och verkligen känner att nu satte jag ord på mina inre tankar och känslor..

Jag skulle även vilja skriva smarta saker som folk kommer ihåg och citerar en sisådär 200 år efter min död..haha, dream on babe

rock on

RSS 2.0