I love you babe..

Vad är väl en bal på slottet , den kan vara dötrist och tråkig och...och alldeles alldeles...underbar..Igår kväll var kvällen som slottet skulle intas av allehanda fotfolk. Debby fyllde ett halvt sekel och hennes sambo hade ställt till med kalas på Tyresö slott! Vänner, släkt och annat löst folk väntade på den ovetandes Debby klockan 19.00.
Hon vart väldigt överraskad och skvätte till och med en och en annan tår när gänget i osamlad trupp ( ja det är svårt att bestämma hur hela överraskningsmomentet ska gå till när viljorna är många) kommer emot henne sjungades "Ja må hon leva" i kanon, stämmor och otakt.Debsan gråter av lycka (även att hon hade typ jordens coolaste brorsa, en 50-åring som använde orden Keep it clean, respect och I love you baby)..

   

     

(Ovant att socialisera sig i de finas kvarter)..bara en parantes..Jag och Danne i väntan på krubbet =)

   

              gott                            gott                          gott

   

                                  Helt klart godkänt bordssällskap                                   Jag och den vackra födelsedagsflickan =)


Jag säger som ovannämndas bror: Debby, I love you babe!Nu ska jag gå och äta etiopisk mat hos två av de bästa jag vet, Charlie och Rachel....sweeeet!
P.s Efter att ha ätit en fyra rätters middag på Tyresö slott så inser jag att jag är lite närmre min baronessatitel idag än vad jag var i förrgår D.s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0