Vitoria - até logo (vi ses)

Nu har vi avverkat en vecka i Vitoria och vi ska vidare upp mot kusten i varan racerbil. Vi har hyrt en liten volkswagen gol, mycket mysig och mycket liten.

Veckan i Vitoria har varit mycket bra, vi har tagit det ganska lugnt, den borjade ju med att bade jag och Daniel vilade i forkylningens skugga. Men mycke slakt (inte kottslakt utan relatives) har vi hunnit med. Lite shopping och lite, pyttelite strand, bad och sol.

Vi ar alla lite less pa kott, ris och svarta bonor, det har blivit lite mycke sant.. Edgars mormor verkar tycka att det ar en VALDIGT bra matratt.. det ar det ocksa, men inte varje dag kanske..hehe
Darfor at vi pa mcdonalds igar, mycket nice!

Veckans mest anvanda mening ar nog : Vart ar Edgar nanstans?
Vi hoppas alla att vi slipper anvanda den ett tag framover..haha

Veckans favorit ar Edgars lilla kusin Jeffrey som ar tio ar och antagligen kommer att bli gay. Han ar underbar, me like.. Vi har spelat mycke domino med varandra.
Nar inte spraket racker till, da kan man alltid spela domino har jag markt, da bygger man broar..haha

Forkylningen har lagt sig sa du behover inte vara orolig mamma eller det kanske ar pappa som oroar sig mest? Nu har ni bilkorningen att oroa er over..nej da, det kommer ga bra. Vi kor bara pa dagen och vi tar korta strackor i taget.. lugn och fin

Nu ska vi vidare..puss sa lange..

Até logo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0